Evde Vakit Geçirirken Para Kazanma Yöntemleri

Evde Vakit Geçirirken Para Kazanma Yöntemleri

Para kazanma yöntemlerinden birkaç tanesini size anlatmak istiyorum. Evde verimsiz zaman geçiriyor yada sosyal medyada gereginden fazla zaman geçiriyorsanız. Bazen düşünüyorum başkalarının yanında bu ücretler ile çalışmaktansa evden bir arayış içine girmek gerekiyor. Dünya artık home office çalışma sistemine geçti. Sizde kendi işinizi evinizde bulabilirsiniz.Bunları deneyebilirsiniz. Ayrıca her yeni yöntem bulduğumda yazıyı güncelleyeceğim.

1-Makale Yazarak Para Kazanma Yöntemi
Yazı yazmayı sevenler birazda araştırmayı sevenler için makale yazmayı önerebilirim. Çok büyük miktarlar olmasa da 100 kelime başı ücret alırsınız. Eğer iyi yazılar yazar profesyonelleşirseniz aylık bir asgari ücret kazanabilirsiniz. 
Makale yazarken bir konuda uzmanlığınız olmayabilir.Ben 3 yıldır bu işin içindeyim araştırarak bir çok konuya hakim oldum ve bir niktar para kazandım bu sizi tatmin eder mi bilemem.
Yazarlar yani siz ile müşterileri birleştiren bir çok forum ve platform var bunları sizlere duyuracağım.
Burada çekinecek ve yapamayacak bir durum yok siz müşteri aramıyorsunuz iş uygunsa yazıyorsunuz. Değilse aramaya devam insan teması olmayan bu iş sizi rahat çalışmanızı sağlar.

2-Youtube İle Para Kazanma

Biliyorsunuz ki son dönemde çok fazla youtuber çıktı ve bir çoğuda başardı. Burada püf nokta orjınal bir şey bulmaktı. Evde yaptığınız bir yarışma,farklı bir kitap okuma,yemek yapma,çocuk etkinlikleri ve evdeki ürünleri değerlendirmek üzerine ister kamera karşısında ister yüzünüzü göstermeden video atabilirsiniz. Biraz sabır,istikrar ve farklı olmak gerekiyor.

3-Evde Çiçek Yetiştiriciliği ve Saksı Yapımı

Evde beton saksı yapabilir onları renk renk boyaya bilirsiniz. Bunları da instagram üzerinden satabilirsiniz. Tasarımı ve özgünlüğü size kalmış saksılar ilgi görüyor. Özellikle sukulent ve kaktüs çiçeklerini o güzel saksılar ile birleştirirseniz ortaya harikalar çıkıyor. Doğum günleri,küçük hediye ve bebek görmeye gelenler için insanların talepleri oluyor. Doğru instagram satışıyla kazanç elde edebilirsiniz. Sizlere instagramdan satış nasıl yapılır? Bunun püf noktalarını anlatan bir yazı yazacağın en yakın zamanda buraya linkini bırakırım.


4-Eğitim Ver, Eğitim Al.

Udemy üzerinden eğitim verebilirsiniz. Burada sıkıntı olan konu ise bir konuda uzmanlığınızın olması gerekiyor. Udemy üzerinden eğitim konumunda videolar atarak eğitim almak isteyenlere satıyorsunuz.Sizin tek yapmanız gereken uygun videoları oraya yüklemek ve eğitimci olmak bu biraz zor olsada iyi kazanç elde edebilirsiniz. Her ay udemy'e 100.000 video yükleniyor. Dünya Çapında 50 milyon öğrenciye ulaşıyor. Size bir sır vereyim eğer bir yeteneğiniz yoksa da udemy de sürekli ücretsiz eğitimler oluyor. Üye olarak onlardan bir kaçını indirebilirsiniz. Onlardan işinize yarayacak ve para kazandıracak konuları seçebilirsiniz. Kendi gelişiminizi arttırırsınız.
5-Çocuk Bakıcılığı 

Çalışan ailelerin en büyük sorunu çocuklarına bakacak kimsenin olmaması. Siz evdeyseniz çocuk bakabilir aynı zamanda eğlenebilirsiniz. Tabi çocuğa bağlı. Akrabalarınızdan yada komşularınızdan çocuğuna baktırmak isteyen olabilir. Bu fırsat kapınıza gelirse aklınızda olsun. Hatta iki çocuk bakabilirseniz asgari ücretten fazla kazanabilirsiniz. Biliyorum zor ama başkasının yanında dışarda yol yemek parası vererek bu parayı kazanan insanlar var.


6-Evde El İşi Demeyin

Klasik tarzın dışında gündem ile alakalı şeyler yaparak bunları alışveriş sitelerinde satabilirsiniz. Düşün o dönemde gündemde ne var? Bu dönem için konuşuyorum evde maske yaparak satabilirsiniz. Size hangi site üzerinden satış yapacağınızı söyleyim etsy alışveriş sitesinden satabilirsiniz. Yeni alanlar da google dan bulabilirsiniz. Ben şimdilik bir tane paylaşıyorum.


7- Pinterest Güzelliği

En iyi görsellerin yer aldığı tüm dünyanın bu görselleri kullandığı şu dönemde pinterest işinize yarayabilir. İşte bu görseller arasında hoşunuza gidecek kalitesi yüksek resimleri alıp onları baskı kalitesi yüksek makinelerde bastırın. Elinizde basılı olarak yer alsın ve internetten bulduğunuz ucuz çerceveler ile onları birleştirin. Bu görsel şovu başarabilir ve onların kaliteli resimlerini çekebilirseniz bunları instagram ve e-ticaret sitelerinde satabilirsiniz. Aldığınız gelirleri tekrar reklam ve kendinizi gelitiştirmeye yatırırsanız hızla büyüyeceksinizdir.

8-Evde Yemek Yap

Biliyoruz hepiniz evde yemek yapıyorsunuz. Fas food  beslenme alışkanlığından rahatsız olan ve alternatifi olmayan kişilere ev yemeklerinizi satabilirsiniz. Bunun için evinizin yakınında yer alan iş yeri office ve işletme varsa onlara sorabilirsiniz. Eğer daha profesyonel bir sistem istiyorsanız. İnstagram sayfası açarak bulunduğunuz il ilçe etiketleriyle kitlelere ulaşmayı sağlayabilirsiniz. Güzel görseller ve yemek yapma videolarını atarak kişilerin ilgisini çeker ve güven kazanabilirsiniz.

9-Farklı Takı Tasarlama Sanatı

Takı tasarım isminden de anlaşılacağı gibi herkesin yapabileceği fakat herkesin satamayacağı bir sektör. Burada ki fark sizin tarzınızın çok farklı ve güzel olmasıdır. Aynı zamanda instagramı da çok iyi kullanmalısınız. İnstagramda satış yapmak adlı yazımızı en yakın zamanda sizlerle paylaşacağız.

10-Farklı Para Kazanma 

Son olarak size vereceğimiz bu yöntem bir çok yerde yer almayan biraz zevkli para kazanma yöntemi, İnternetten yaptığınızı her işlem ile para kazanabilirsiniz. Arama motorunda arama yaptığınızda,çevrimiçi online alışveriş yaptığınızda,video izlediğinizde,anket doldurduğunuzda puan kazanabilir. Bununla ister alışveriş yapıp ister paraya çevirip paypal üzerinden ödeme alabilirsiniz. İşte o site; swagbucks bu siteden herşeyi öğrenebilirsiniz.Çoğu yazıda bunları vermezler fakat sizlerle bildiğiniz bütün şeyleri paylaşacağız. Hatta yazılarımızı ara ara güncelleyeceğiz. Bu yazının altına iletişim ya yorum yazabilirsiniz. Daha fazlası için instagramdan dünyapedia sayfasını takip edebilirsiniz.






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz En İyi Uygulamalar

Ülkeler ve Para Birimleri

Türkiye'nin En Sakin Tatil Bölgeleri