Ücretsiz En İyi Uygulamalar

Ücretsiz En İyi Uygulamalar

1-Sweatcoin walking step counter

Bu uygulama ile yürüyerek para kazanabilirsiniz... gps ile adımlarınızı ve yürüdüğünüz mesafeyi ölçerek size ödeme yapıyor.
Sweatcoin uygulaması mobil cihazına indirebileceğiniz ve %100 ücretsiz bir uygulamadır. Sweatcoin uygulaması ile yürüdükçe sweatcoin kazanırsınız. Kazandığınız coinler ile dilerseniz nakit para çekersiniz dilerseniz markette bulunan ürünlerden yada hediye çeklerini alırsınız.


2- Homestyler
Odanızın fotoğrafını çekip uygulamaya yüklüyorsunuz ve sonrasında odanıza koltuk, masa, tv ünitesi gibi birçok aksesuarı ekleyip 3 boyutlu şekilde dilediğiniz gibi dizayn edebiliyorsunuz.

3- IFTTT
Kullandığınız uygulamalar arasında bağlantı kuran ve komut verebileceğiniz bir uygulama. youtube'da beğendiğiniz şarkıyı spotify listenize eklemesi için komut vermek gibi onlarca şey yapmanızı sağlıyor.


Twitter, Telegram, Google Drive, Twitch, Weather Underground, Instagram, Gmail, E-posta gibi 630’tan fazla uygulama ve Amazon Alexa, Google Home, Sonos, Philips Hue ve Android gibi cihazlar IFTTT ile uyumludur.

4- Feedly Birçok site ve uygulamadaki içerikleri sizin için kategorize ediyor. tarih, yemek, spor gibi içerikler seçip ilgilendiğiniz site ve uygulamalardaki bu konuyla ilgili şeyleri tek başlıkta topluyor.

Feedly imkb web sitelerinde yeni eklenen İçerigi kolaylıkla takip etmemizi Sağlar. Web tarayıcısı üzerinden, Android veya iOS aygıtlarıyla ilgili takip edebilirsiniz. DevHD firması tarafından uygulanır Feedly 2008 yılında yayına açılmıştır.
5- Camscanner
İnanılmaz kullanışlı bir uygulama... aklınıza gelecek her şeyi anında pdf haline getiriyor. istediğin şeyin fotoğrafını çek uygulamaya yükle ve sana pdf yapsın.

Yazdırmak, buluta kaydetmek veya faks göndermek üzere, belgeleri görüntü dosyası/PDF olarak keskin ve net bir şekilde tarayın.



6-Musixmatch Spotify'dan müzik dinlerken eş zamanlı olarak size şarkı sözlerini gösteriyor ve dinlediğiniz şarkıya kolayca eşlik edebiliyorsunuz.-Musixmatch, kullanıcıların şarkı sözlerini çevirilerle aramaları ve paylaşmaları için bir İtalyan müzik veri şirketi ve platformudur. 73 milyon kullanıcısı, 14 milyon şarkı sözü ve 80'den fazla çalışanı ile bu tür dünyanın en büyük platformudur.

7-Skiplagged

Gideceğiniz yere en uygun fiyata uçmanızı sağlıyor. Sadece fiyatları listelemiyor size daha ucuz rotalar ve ve farklı aktarmalar bulup en ucuz yolu gösteriyor.
Direkt olarak gideceğiniz şehre değil, varış noktası daha az talep gören bir şehir olan ve gideceğiniz şehirden aktarma yapan bir uçuş arayan bir site. Aynı zamanda bu yöntemin de adı olmuş durumda. 


8-Civilisations AR Eski çağlardan bugüne birçok eseri, tarihi yeri 3 boyutlu incelemenizi sağlayan bbc uygulaması.
BBC yeni sanat ve kültür serisi Civilisations’ın başlatılmasına eşlik etmek için ilk genişletilmiş gerçeklik uygulamasını başlatıyor. BBC Araştırma ve Geliştirme ile Nexus stüdyolarının geliştirdiği Civilisations AR, Bbc ile işbirliği yapan 30’dan fazla İngiliz Müzesinden sergileri keşfetmemiz konusunda bizlere olanak sağlayacak.


9- Bodybarista Biraz spor yaptıktan sonra ayna karşısına geçenlerdenseniz bu uygulama çok iş yarıyor... fotoğrafınızı yüklüyorsunuz ve istediğiniz zaman uygulamayı açıp kaslarınız ne kadar gelişmiş karşılaştırmalı bir şekilde görebiliyorsunuz.

10- Charmy
Bir şarkıyı dinlerken o şarkıyı dinleyen başka insanlar sohbet etmenizi sağlayan uygulama. aynı zamanda zevklerinize göre film ve kitap önerileri de yapıyor.
Dinlediğiniz müzikleri, okuduğunuz kitapları, filmleri listeliyorsunuz. Şu anda aynı anda dinlediğiniz müziği dinleyen insanlarla sohbet edebiliyorsunuz. Yeni kitap, dizi, müzik, film keşfetmek için keşfette diğer insanların anlık ya da önceden izlediği, dinlediği, okuduğu şeyleri, yaptıkları yorumu görebiliyorsunuz.

Twitter, instagram gibi takipleşme ve kullanıcılarla kişisel mesajlaşma imkanı sunuyor.

Açıkçası fikiri ben çok beğendim.İnstagram gibi tamamen yüzeysellik üzerine olan platformlar yerine daha nitelikli insanları buluşturacak bir platform. Bu yüzden bizim ülkede gereken ilgiyi göremeyecektir.






Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ülkeler ve Para Birimleri

Türkiye'nin En Sakin Tatil Bölgeleri